Туроператорът “ВИП-Сливен” ООД с уникално отличие за 2017г. от най-големият туристически сайт в света – TripAdvisor

21125655_10156575556247586_2022282010158064544_oТуроператорът “ВИП-Сливен” от град Сливен получи сертификатът от най-големият туристически сайт в света TripAdvisor – Certificate of Excellence за 2017г за рейтинг 5 от възможни 5 за туровете, които предлага в България.

“Това е огромна чест за целия екип и най-голямото отличие, което можеш да получиш от TripAdvisor”, коментира собственикът и управител Христо Янев в профила си във Facebook. Припомняме, че туроператора предлага турове, активности, мулти-дневни пътувания и обиколки на България и Балканския полуостров 24/7, 365 дни в годината през онлайн брандовете си  www.VisitBulgariaOn.com и www.VisitSliven.com .

“ВИП-Сливен” е най-нишовият туроператор в България предлагайки невидяното и оставяйки дълги и приятни спомени от него. Туровете са за индивидуални туристи и малки групи, които се оперират от многоезични гидове и се обслужват от професионалистите работещи в офиса в Сливен.

Христо Янев е добре познат в чужбина и в родната му страна България като човек, който носи позитивизъм, страст и напредничаво мислене в предприемачеството. Той е лектор на 2-те най-големи туристически изложения в света – ITB Берлин и WTM Лондон, както и гост лектор в редица университети в родината и по света. Съветва млади предприемачи и компании, лайф коуч е и екс професионален танцор по спортни танци. Екипа му се състои от млади и опитни професионалисти и родолюбци, които са направили сходен на неговия избор – да се върнат в България и да се развиват тук.

“Стремим се към перфекционизъм и имаме още много какво да покажем и да ви заведем до незабравими места с нашите турове в България”, заключава той.

ДАТА: 30.08.2017г.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s