Вечери на театъра на остров „Света Анастасия“

8_DSC_3708_smallПредлагат уникална културна програма Остров Света Анастасия край Бургас посрещна първите туристи, сред тях и много чужденци. „Първата група бе организирана на 1 април, работехме и навръх Великден“, каза пред „Труд“ управителят на Света Анастасия Павлин Димитров. Той разкри, че вече е реализирана и първата нощувка на острова. Туристите, които са останали да пренощуват сред вълните, са били младо семейство – рускиня и нашенец от Ямбол, с двете им деца, едното на 11 месеца, а другото на две годинки.

„Много туристи се чакат през този сезон. Редовните курсове до острова в момента са през уикендите и по заявки, но от 8 май започват всеки ден. Вече има много запитвания, както и заявки за венчавки“, коментира Димитров.

Културната програма за лятото на късчето земя сред морето ще е уникална. Съвместно с Драматичния театър „Адриана Будевска“ през юли предстоят вечери на театъра, ще има още караоке вечери и концерти.

На 20 и 21 април в Експозиционния център „Флора“ в Бургас ще се проведе XV туристическа борса „Вашата ваканция“. Акцентът на изложението ще е ролята на общините в развитието на туристическия продукт, възможностите за вътрешен туризъм, кадрите в туризма.

ИЗТОЧНИК: в. Труд, стр. 20

ДАТА: 20.04.2017

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s