Стрелят Никълъс Кейдж в Банско

Nic-Cage-Con-AirНикълъс Кейдж ще бъде стрелян и хвърлян в снежни преспи край Банско за снимките на новия екшън „Код: 211“. Тези дни режисьорът на продукцията Йорк Шакълтьн е оглеждал възможни места, където това нещо да стане и един от вариантите е снимките да бъдат край най- прочутия ни зимен курорт. Освен това Шакълтън е запален сноубордист и се е заканил да изпробва родните писти. Преди да открие режисьорския талант у себе си, той е бил професионален състезател и има доста победи в края на 90-е години на миналия век. Той смята да започне снимките с Никълъс Кейдж в края на март. Звездата от „Въздушен конвой“ трябва да остане у нас до Цветница. Полицай Екшънът с Никълъс Кейдж носи работното заглавие „Код: 211“. Става въпрос за въоръжен банков обир, на който случайно присъства и ченге.“211″ всъщност е полицейският код в Щатите за протичащ в момента въоръжен банков обир. „Разбойниците влизат в трезора през магазин и са въоръжени с автоматични оръжия, а ченгетата са с обикновени пистолети и битката им е неравна“, разказва изпълнителният директор на Ярив Лърнър.

След като бе обявено името на звездата за филма „Код: 211“ Шакълтън написа в „Туитър“: „Скъпи лоши момчета, не се опитвайте да обирате банки в близост до Никълъс Кейдж“. Във филма ще има доста престрелки. Кастингът за актьори се провежда и в момента и се очаква български актьори да влязат в някои от ролите на екшъна, както и да има и много наши каскадьори. Сценарият се доуточнява в момента и вече се строят декори в студията в Бояна.

Според непотвърдена официално информация от „Ню Бояна“ през идните три години Никълъс Кейдж има подписан договор да се снима поне в още един филм у нас.

Прадядо на режисьора Йорк Шакълтън е прочутият полярен изследовател Ърнест Шакълтън. Любопитно е, че в един от филмите „Съкровището“, героят на Никълъс Кейдж открива кораба на Ърнест Шакълтън и така започва голямото приключение.

ИЗТОЧНИК: в. Телеграф, стр. 10

ДАТА: 13.03.2017

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s