Home Mountain Enduro се завръща за втора поредна година на Витоша

cee89de1e5ccc808dcaa7d15690f8fb2Пригответе се за много адреналин и силни емоции по стръмните и каменисти пътеки в домашната планина на софиянци. Тази година организаторите на събитието подготвят много интересни промени в специалните отсечки и близо 20 км технично и изключително натоварващо каране.

Home Mountain Enduro 2016 ще се проведе на 15-17 юли като част от инициативите от кампаниията София 2018 и ще обиколи почти цяла Витоша само за ден!  Предизвикайте себе си, като се включите в едно от най-интересните събития за годината.

Всеки, който иска да се включи в състезанието, е необхотимо да се регистрира предварително на http://www.conceptcreative.org/hme

Home Mountain Enduro 2016 ще бъде втори кръг от Българските Ендуро Серии и ще предизвика някои от най-добрите родни състезатели в оспорвана надпревара за призовите места. Със състезанието на Витоша интригата в сериите за 2016 ще се заплете, а какъв ще бъде изходът от нея ще разберем чак в края на сезона.

Дисциплината „Ендуро“ придобива все по-голяма популярност през последните няколко години в световен мащаб и събира все повече нови привърженици. Състезанията представляват спускане на етапи, преминава се през различни терени и има общо класиране и сборен резултат от всички специални отсечки.

Очакваме всички любители на планината и силните изживявания, които няма да участват като състезатели в събитието, да заповядат на Витоша в дните на събитието и да подкрепят участниците на място и да съпреживеят с тях всичките емоции и адреналин!

Събитието ще се проведе с подкрепата на София 2018, Столична Община, Нисан България, Pulse Cycles, RAM Bikes, Drop IN, Animal и др.

Предварителна програма:
15 юли | Петък
16:00 – 19:00 Регистрация /Сцената в Бояна – под Боянско ханче/

16 юли | Събота
9:00 – 14:00 Регистрация /Сцената в Бояна – под Боянско ханче/
10:00 – 17:00 Тренировки

17 юли | Неделя
8:00 – Среща на Сцената в Бояна, Отпътуване към старта на етап 1
… Награждаване

Източник: TouristMedia.info

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s