Wizz Air ще лети от София до Копенхаген

wizzairWizz Air обяви днес, че премества полетите от летище Любек до близкия Хамбург и ще продължи да предлага нискотарифни услуги до северна Германия.

Поради продължаващи финансови дискусии на летище Любек,  Wizz Air ще изпълнява от три полета от летище Хамбург, от 17 април. С преместването в Хамбург Wizz Air ще продължи да свързва региона с Гданск с четири седмични полета и с по два Скопие и Киев.
Освен това нискотарифната авиокомпания обяви нова линия от София до Копенхаген, която ще стартира от 13 юни три пъти седмично.  Wizz Air ще добави още два полета седмично от Букурещ до Лондон Лутън, което прави общо 25 полета седмично между двете столици.

Всички полети са в продажба на http://www.wizzair.com с начална цена от 19.99 EUR. Гергю Абран, търговски директор на Wizz Air, каза: “Северна Германия е важен пазар за Wizz Air и ние установихме, че голям процент от настоящите ни пътници пристигат или отиват до места, по-близки до Хамбург, отколкото до Любек. Това преместване в Хамбург, вторият по големина град в Германия, ще донесе допълнителна полза за нашите пътници и ще подкрепи развитието на икономическия двигател.  В същото време ние продължаваме да надграждаме нашия успех в София с нова дестинация и ниски цени всеки ден.”

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s