AIR FRANCE стартира нов сайт за пътешественици

Air-France-logo-old

 

 

 

На 9 март Air France стартира своя нов уебсайт Travel by Air France, пътеводител за всички страстни, взискателни и любопитни туристи. Този изключителен цифров пътеводител за дестинации е достъпен онлайн на http://travelby.airfrance.com/en/ и за всички видове дигитални устройства (PC, таблет, смартфон).
Air France създаде този пътеводител не само като източник на вдъхновение за избора на перфектната дестинация, но и като истински инструмент за планиране и помощ за определена дестинация. Travel by Air France е част от стратегията на компанията за подобряване редакционното съдържание на своята интернет страница за резервации.

За всяка от първоначалните 89 дестинации, които се предлагат, на интернет страницата има и голям избор от скрити ресторанти, очарователни хотели, живописни забележителности, събрани от местните жители, които обичат своя град (мрежа от блогъри, журналисти и т.н.). Всеки месец ще бъдат добавяни към сайта и по две съвсем нови дестинации.

Това богатство на практическа информация се допълва от дневника за пътуване, който позволява на потребителите да организират и свалят избрано съдържание, както и възможност за резервация на своя самолетен билет директно от  уебсайта Travel by Air France.

Сайтът вече е на разположение на френски и английски език, а преди лятото на 2016 година,  ще бъде достъпен на испански, бразилски португалски и опростен китайски език.

За да отбележи старта на Travel by Air France, от 1 март до 15 Март 2016 г. Air France организира фотоконкурс „Перспективи“.

Покажете вашия град, независимо дали това е вашето родно място или градът на мечтите ви, и споделете с всички останали вашата автентична и дръзка визия.

Уеб потребителите са поканени да гласуват за награда онлайн, след което 100 уникални изгледа ще бъдат наградени. Печелившите снимки ще бъдат представени на изложба на 22 март 2016 г. в Париж, а в последствие може да бъдат изложени в салоните бизнес-класа на компанията в Париж-Шарл де Гол. Жури, съставено от известни лайфстайл любители, фотографи, музиканти, ще връчи наградата на журито.

За да вземете участие и да откриете всички награди, които могат да бъдат спечелени, влезте в  www.perspectivesbyairfrance.com.

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s