Wizz Air открива нова линия от София до Бирмингам

wizzWizz Air обяви днес, че открива нова линия от София до Бирмингам. Полетите ще започнат от 28 март и ще се извършват два пъти седмично – всеки понеделник и петък. Новият маршрут е третата нискотарифна линия между София и Обединеното Кралство заедно с Лондон Лутън и Бристол.

С новите полети WIZZ сега предлага от София 27 линии до 14 държави. Билетите за полетите на Wizz Air по новата линия до Обединеното Кралство са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com от BGN 79.99*.

Тамара Мшвениерадзе, мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air, каза: „Радваме се да започнем новата година, прибавяйки към мрежата на Wizz Air трети маршрут от София до Обединеното Кралство. Новите полети до Бирмингам не само потвърждават ангажимента на WIZZ към България, но също така разкриват нови възможности за нашите бизнес и туристически пътници да открият Уест Мидландс на ниските ни цени от само BGN 79.99*. Съответно, нашите атрактивни тарифи привличат повече туристи към столицата на България, стимулират туризма и свързаните с него сектори, както и засилват бизнес връзките между двете страни.”
* в една посока, с включени данъци и неопционални такси

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s