3D мапинг ще рекламира Балчик

balchik3D филми ще показват природното, културно и историческо богатство на региона на Балчик. Съвременната визуализация ще се инсталира в една от залите на „Мелницата“ в града, чието реновиране приключи това лято. Дейностите по закупуването на техника и реализирането на 3D продукцията са одобрени миналата седмица. Те са заложени в проекта „Представяне на регионалното културно наследство в 3D“ („Advertising of Regional Cultural Heritage in 3D – Arch 3D“, който Община Балчик подготви съвместно с Община Мангалия – Румъния по Програма за трансгранично сътрудничество между Румъния и България 2014 – 2020.

Това е поредният проект, насочен към развитие и промотиране на туристическия ресурс в региона. Водещ партньор в дейностите е Община Балчик. Ще бъдат изработени по 10 3D филма за Балчик и Мангалия и през летните месеци ще бъдат излъчвани на фасадата на мелницата.

Срокът за изпълнение на проекта е 24 месеца, а общата стойност – 1 488 200 евро, които ще бъдат разпределени по равно за двете общини.

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s