На 30 юли се открива второто издание на Фестивала на виното в Бургас

wine festЗа втора поредна година в Бургас ще се проведе „Фестивал на виното“ от 30 юли до 2 август 2015 г., съобщават от пресцентъра на градската управа.

Второто издание на Бургаския фестивал на виното ще се проведе в новия изложбен център „Флора“ в Морската градина. Целта му е да популяризира качествата и разнообразието на българските вина сред бизнеса, жителите и гостите на Бургас и региона.

Заедно с големите и известни в страната и по света български производители на вино свои отличени продукти ще представят и редица нови бутикови изби. Посетителите ще имат възможност да дегустират и чуждестранни продукти, спечелили високи отличия на международни конкурси.

Очакват се над 50 винопроизводители да вземат участие в тазгодишното издание на Бургаския фестивал на виното. Гостите на фестивал ще могат да дегустират и закупят отличените продукти от Международния конкурс за вина и спиртни напитки „Винария“ 2015.
Организаторите обявят 2015 г. за година на сорта Совиньон блан.

Майсторски класове на тази тема и дегустации на отбрани совиньони ще се организират по време на събитието. Потребители и професионалисти ще дегустират паралелно и ще излъчат свои фаворити на специално събитие – конкурс

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s