Летният сезон в Слънчев бряг започва официално от 12 юни

indexЛетният сезон в курортен комплекс „Слънчев бряг“ ще бъде официално открит с атрактивен хепънинг на 12 юни, на главната алея пред хотел „Кубан”, съобщават от пресцентъра на „Слънчев бряг“ АД.

Тази година комплексът посреща своите гости с редица инфраструктурни подобрения, свързани с подходите към плажовете и спирките на обществения транспорт. Ремонтирани са и всички велоалеи в комплекса, което прави придвижването по него бързо, приятно и екологично.

След поредица от срещи с полицията и органите, организиращи и осъществяващи контрола на територията на комплекса, дружеството насочи усилията си към монтирането на допълнително осветление по централните алеи и контролно-пропускателните пунктове. Усъвършенства и системата за видеонаблюдение, което има решаващо значение за намаляване на криминалните престъпления в курорта.

През това лято “Слънчев бряг” АД осигурява безплатен безжичен интернет по алеите на курорта. На уебсайта на дружеството ще могат да бъдат намерени информация за курорта, указания за заведения, магазини, ресторанти и промоции, ще бъдат разработени и специални туристически маршрути.

 

Източник: Tourist Media

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s