Пловдив ще бъде домакин на едно от най-важните събития във винения бранш

83582607534727cc3c945943552df0942c63България е избрана за домакин на едно от най-важните международни събития във винения бранш – Digital Wine Communications Conference (DWCC). Пред страната се отваря уникалната възможност да бъде организатор на събитието през октомври 2015 г., което да събере в Пловдив най-влиятелните винени блогъри и маркетинг специалисти.

DWCC се провежда веднъж годишно от 2008 г. в различни региони на света. Специално внимание в рамките на събитието се отделя на страната домакин, като по този начин се подпомогa позиционирането на държавата като значима винена дестинация и се повишава разпознаваемостта на виното ѝ по света. Домакини на събитието през изминалите издания са били страни с дългогодишни винени традиции като Турция, Испания, Австрия и Швейцария.

Очаква се конференцията да привлече в България хората, които реално формират нагласите и тенденциите в производството и консумацията на вино в глобален мащаб – най-големите винени експерти, специалисти по комуникации и маркетинг във винената индустрия, както и най-популярните винени журналисти и блогъри, ключови вносители, износители и производители на вино от всички краища на света.

Според организаторите на събитието страните, в които са се провеждали предишни издания на DWCC, през следващите години се нареждат сред лидерите в ръст на износа на вино на чужди пазари.

 

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s