В Плевен ще се реши кой е най-добрият български спускач в градски условия

30.04.bike_На 30 май Плевен ще приеме финалния рунд на изключително интересните Български градски серии. За участие в събитието до този момент са се регистрирали над 90 човека от цялата страна, а броят на желаещите да се включат в надпреварата не спира да расте.

Това ще бъде първото подобно събитие в Плевен и се очаква да предизвика голям интерес сред състезателите и жителите на града. Организаторите обещават много интересно и атрактивно трасе, достойно да отсее най-добрия състезател от целия турнир, защото именно в Плевен ще се разбере и кой е най-добрият български спускач в градски условия, който ще спечели почетната титла и ще замине за участие директно в кръг от Световните градски серии на 19 юни в Братислава.

Състезанието ще протече на два основни етапа – квалификации за определяне на стартовата позиция от 13:00 и финали от 15:30. Всеки който иска да наблюдава зрелищното колоездачно шоу може да го направи свободно – арената на надпреварата започва от Панорама Плевенска Епопея, минава през Скобелев парк и финишира на Художествена галерия Илия Бешков.

 

Източник: Tourist Media

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s