АБТТА предлага специални оферти за клиенти на фалирала туристическа агенция

indexАсоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА) разпространи декларация във връзка с обявен фалит на туристическата фирма „Арайвалс-Иди”. Въпреки че обявилата несъстоятелност фирма не е член на асоциацията, АБТТА реши да предприеме инициатива за намаляване щетите, претърпени от потребителите на нейните услуги.

Във връзка с решение на Управителния съвет, асоциацията поема ангажимент да предложи специални условия за пътуване на всички туристи, притежаващи документ за закупени туристически пакети от туроператор „Арайвалс-Иди”.

От 4 май на сайта на АБТТА и в комуникационните канали на медии, партньори на АБТТА в настоящата инициатива, ще бъде разпространен списък на членовете на асоциацията, заявили своята ангажираност със случващото на българския туристически пазар, а на техните фирмени интернет страници ще бъде публикувана конкретна информация за преференциите, които съответните фирми предоставят на потърпевши потребители,притежаващи документи за закупени пътувания от фирма „Арайвалс-Иди“.

 

Източник: Tourist Media

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s