Слънчев бряг предлага безплатен интернет на своите гости

sunny-beach-3През това лято “Слънчев бряг” АД ще осигури безплатен безжичен интернет за всички гости на курорта. В съответствие с европейските стремежи за безплатен достъп към глобалната мрежа дружеството ще даде възможност на туристите от всяка точка свободно да сърфират, да се включват в социалните мрежи, бързо и безпрепятствено да стигат до всички останали интернет ресурси, съобщават от пресцентъра на курортния комплекс.

„Стремежът ни е постепенно обхватът на безжичния интернет да покрие цялата територия на курорта. Така не само ще дадем възможност на туристите докато летуват при нас да имат връзка с целия свят, но ще изпълним и още едно наше задължение – ще им осигурим полезна и практична информация за комплекса, ще им дадем възможност да изберат най-подходящите места за отдих и забавления”, каза Златко Димитров, изпълнителен директор на дружеството, стопанисващо инфраструктурата на комплекса.

„Слънчев бряг” АД ще предложи на своите партньори от частния бизнес, опериращи на територията на комплекса, възможност безплатно да рекламират своите хотели, заведения, магазини и други дейности в обновения сайт на дружеството, който ще бъде и началната страница на свободния интернет с достъп от алеите и откритите пространства в курорта.

Сайтът на „Слънчев бряг” АД ще е напълно обновен, с нов дизайн и различна по характер информация. В него туристите ще намират информация за курорта, указания за заведения, магазини, ресторанти и промоции, ще бъдат разработени и специални туристически маршрути.

 

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s