Търсят се възможности за промяна на националния туристически портал

how-to-start-a-websiteМинистерството на туризма обмисля как да бъде променен националният туристически портал http://bulgariatravel.org без да се наложи да се връщат парите по европроекта за неговото създаване, стана ясно от изказване на министър Николина Ангелкова по време на среща, проведена в рамките на изложението „Ваканция и СПА Експо”, съобщава theexperts.bg.

Виждам сериозни недостатъци на Националният туристически портал на България и затова той ще бъде обновен, заяви министър Ангелкова. Въпреки предложенията за промяна на домейна, той ще остане същия, за да не се наруши изпълнение на европроекта, по който е създаден сайтът.

В момента се водят преговори с водещ европейски експерт в областта на e-маркетинга, поясни министърът. След като преговорите бъдат финализирани, неговите препоръки ще бъдат взети под внимание при маркетирането на българския туристически продукт в чужбина.

Според представители на туристическия бранш пред създаването на функционален туристически сайт на България не стои проблемът за недостига на средства, а в липсата на прозрачност при изразходването на тези пари и контрола дали те са отишли точно за това, за което са били планирани.

 

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s