Flydubai предлага специални промоции за полетите от София

FlyDubai_737-800_A6-FDBДубайският авиопревозвач flydubai е един от участниците на Международната туристическа борса „Ваканция & СПА Експо”. По време на изложението компанията ще представи разрастването на своята мрежа, както и богатия набор от услуги, които предлага на своите пътници.

В духа на събитието flydubai предлага специална промоция за полетите от София до Дубай. Всеки, който резервира двупосочен билет за бизнес класа, ще получи допълнителен билет по същите полети за придружаващ го пътник, който ще трябва да заплати само таксите. Офертата е валидна до 30-ти март за пътувания между 12-ти февруари и 30-ти март.

Flydubai обслужва редовна линия до летище София от декември 2014 г. С два полета седмично, услугата предлага достъп до Международното летище в Дубай, откъдето пътниците могат да посетят града или да продължат към една от 87-те дестинации на авиокомпанията, включително екзотични точки като Мале и Катманду.

Във връзка с участието на Международното туристическо изложение „Ваканция & СПА Експо” Джейхун Ефенди, старши вицепрезидент на flydubai по търговските въпроси, заяви: “За нас е удоволствие да участваме в това събитие, след като стартирахме редовна линия до София през декември миналата година. С полети до 87 дестинации, включително Дубай, Коломбо и Гоа, очакваме с нетърпение да посрещнем на борда на нашите самолети повече пътници, които искат да посетят някои от вълнуващите дестинации, до които летим.”

 

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s