Казанлък отново е акцент в програмата на Ваканция и СПА Експо

20150211-VMHIZZVJDTD-1423647335Над 250 изложители и организации, както и над 100 хотела от България и от 21 други страни от цял свят, сред които и 50 български общини и информационни центрове ще вземат участие в 32-то издание на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”.

Възможностите за туризъм в Община Казанлък отново са акцент в програмата на туристическия форум, който ще се проведе между 12 и 14 февруари в Интер Експо Център.

Казанлък ще се представи с фокус върху дестинацията „Долината на розите и тракийските царе“. На туристическото изложение ще бъдат представени емблематичните фолклорни ритуали „Розобер“ и „Розоварене“. По време на борсата Община Казанлък ще покаже оригинална установка за варене на розово масло – „гюлпана“, а гостите на щанда ще бъдат посрещани от млади розоберачки в народни носии.

Представянето на Община Видин в туристическото изложение ще постави акцент върху туризма по поречието на река Дунав. Под формата на игра ще бъдат представени възможностите за туризъм на Видин, Свищов и Русе. На щанда на общината ще бъдат представени туристически пакети, рекламни материали и сувенири.

Спа и голф туризмът ще бъде основен акцент в представянето на Община Разлог на „Ваканция и СПА Експо 2015”. Ще бъде представена богата информация за хотелите и къщите за гости, спа центровете и туристическите атракции на територията на планинската община.

Община Поморие, в партньорство с общините Айтос и Руен ще участват на изложението с общ щанд по проект, „Развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина” по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г.

 

Източник: Tourist Media

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s