Нов фестивал на изкуствата ще зарадва гостите на Несебър

path_77094Тази година община Несебър е подготвила нова изненада за своите граждани, туристи и гости. В богатата лятна културната програма, ще бъде включен още един фестивал, а именно – I Международен фестивал „НЕСЕБЪР – ОСТРОВ НА ИЗКУСТВАТА”. Това ще е негово първа издание, а очакванията са събитието да предизвика голям интерес, съобщават от пресцентъра на общината.

Първият Международен фестивал “НЕСЕБЪР – ОСТРОВ НА ИЗКУСТВАТА ”, ще се проведе с участието на ансамбли, творчески колективи, хорове, формации, студия и изпълнители от България и други страни. Във фестивала могат да участват деца и младежи от цял свят, а всички те имат възможността да покажат качествата и таланта си. Организатори на конкурса са Община Несебър и Общински детски комплекс – Несебър, а самото провеждане се предвижда да е ежегодно от 2 до 7 юли.

Всички фестивали и събития, които се провеждат целогодишно на територията на морската община, я превръщат в една четирисезонна дестинация за почивка и туризъм. Сред утвърдените културни събития са Международният детски фeстивал „Слънце, радост красота”, Международният арт фестивал „Съзвездия в Несебър”, Международният конкурс „Аз обичам Черно море”, и Националният фестивал на сватбения туризъм „Любов и вино в Несебър” и др.

 

Източник: Tourist Media

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s