Flydubai вече пътува до София

imagesКакто беше обявено по-рано през годината, нискотарифната авиокомпания flydubai вече изпълнява полети между Дубай и София. Столичното летище е сред петте нови дестинации на авиопревозвача в Централна и Югоизточна Европа. Само през 2014г. flydubai анонсира 26 нови маршрута.

Авиокомпанията flydubai ще извършва два директни полета на седмица между международното летище в Дубай и летище София. Цените за двупосочен билет в икономична класа до София започват от 210 евро и включват 20 кг. чекиран багаж. Това са промоционални цени за полети, резервирани в периода 15 – 19 декември 2014 година, за пътувания от 15 януари до 15 март 2015 г. Цените за бизнес класа започват от 1200 евро с включени такси и 40 кг чекиран багаж.

Полетите засега ще бъдат в сряда и неделя. От Дубай излитането е в 10,55 часа и продължителността на пътуването е 5,45 часа. От София е в 15,40 и стига до Дубай за 4,40 часа.

Самолетни билети може да бъдат закупени от официалния сайт на flydubai (flydubai.com), от контактния център на компанията, от представителствата на flydubai или от туристическите агенции. Повече информация, както и детайли за услугите на авиопревозвача, за наем на кола и туристически застраховки, може да намерите на flydubai.com.

 

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s