Международно приложение разкрива София пред туристите

web-applicationИнтелигентният градски пътеводител „Farol City Guides“ вече има версия за София. Приложението за мобилни телефони е насочено към туристи, любители на кратките градски почивки.

Farol Sofia дава възможност за създаването на напълно персонализирани туристически обиколки, на база индивидуалните предпочитания и точното време, което отнемат. Персонализираните маршрути предлагат подробни описания на забележителностите и най-добрите ресторанти и кафенета, както и обществени услуги.

Пътеводителят е наличен за 24 от най-популярните европейски градове, като предлага вече и възможността за създаване на напълно персонализирани маршрути на забележителностите в София, достъп до висококачествена и подробна информация, в зависимост от индивидуалните предпочитания на потребителите, достъпни и в off-line режим. Приложението е налично на английски и български език за Android, IOS и таблетни устройства.

Версията на приложението за София е безплатна. “Farol City Guides” се предлага и за следните дестинации: Амстердам, Атина, Барселона, Берлин, Брюксел, Будапеща, Копенхаген, Дармщат, Франкфурт, Хелзинки, Лисабон, Лондон, Люксембург, Мадрид, Москва, Осло, Париж, Порто, Прага , Рига, Рим, Варшава и Загреб.

 

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s