Lufthansa ще изпълнява нискобюджетни полети чрез Eurowings

5093868,3818789,highRes,maxh,480,maxw,480,337753_Eurowings_23594560_onlineBildОт 2015 г. германскaта авиокомпания Lufthansa започва изпълнението на нискобюджетни полети на дълго разстояние чрез новото си подразделение Eurowings.

Новият авиопревозвач ще бъде базиран в Кьолн и ще изпълнява полети от края на следващата година с три самолета Airbus A330/200с 310 места. Очаква се в близките две години флотът на компанията да се увеличи до седем самолета Airbus A330/200.

Цените на полетите няма да включват храна и напитки. Те ще бъдат заплащани допълнително на борда на самолета. Като цяло ценовата концепция на новата компания се ориентира спрямо настоящите предложения на нискобюджетната компания Germanwings, част от концерна Lufhansa, която предлага полети на кратки разстояния в три ценови категории – Basic, Smart и Best.

Кабинният екипаж ще бъде подсигуряван от германската дъщерна компания на турската ваканционна авиолиния Sun Express, която се ползва от години от Lufthansa съвместно с Turkish Airlines.

Полетите на Eurowings ще се извършват от летището в Кьолн и ще обслужват основно ваканционни дестинации. Според източници в бранша целите на новия авиопревозвач ще бъдат концентрирани във ваканционните пътувания. Очаква се първите далечни дестинации да включат Флорида и дестинации в Индийския Океан и Южна Африка.

 

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s