Министър Ангелкова представи в Пловдив идеите си за развитието на туризма

865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a8741072a1cc958bcbd624d1963d9b4b0e2deМинистърът на туризма Николина Ангелкова направи първото си работно посещение в Пловдив. Тя се срещна с областния управител Розалин Петков и кмета Иван Тотев, с които обсъди визията си за развитието на туристическия сектор, съобщават от пресцентъра на министерството.

Министър Ангелкова представи пред двамата ръководители основните си идеи за Устройствен правилник и структурата на министерството и подчерта, че екипът й ще работи в тясно сътрудничество с местната власт за прогреса на Пловдив и региона като туристически център на България. Тези виждания ще бъдат представени в следващите дни и пред туристическия бранш.

Ангелкова увери Петков и Тотев, че служителите от двете туристически дирекции, изнесени в Пловдив от септември 2012 г., имат сериозно място в структурата на министерството. Министърът подчерта, че се обмисля оптималният вариант как те да се интегрират по най-добрия начин в нея, защото трябва да се запази всичко добро, което е постигнато и работи.

По-късно Николина Ангелкова обсъди перспективите пред сектора и със служителите в двете туристически дирекции, в които работят общо 33-ма души. Основните направления в дейността на дирекция „Туристическа политика“ са свързани с реализацията на проекти и програми в туризма, развитието на туристическите продукти и регулирането на туристическата дейност. Дирекция „Маркетинг, реклама и информация в туризма“ осъществява промотирането на България като целогодишна туристическа дестинация.

 

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s