Община Банско предприема активна реклама на световния пазар

bansko-bulgariaОбщина Банско ще участва в 11 международни туристически изложения през следващите шест месеца, съобщават от пресцентъра на общината, цитирани от Агенция „Фокус”. Акцент в политиката на общината е повишаване информираността за Банско и Добринище най-вече у потенциалните клиенти от съседните на България страни.

В изпълнение на Стратегията за развитие на туризма и след анализ на приоритетните пазари се предприема активна рекламна кампания за налагане на световния туристически пазар. По проекта „Банско, Разлог и Кресна в прегръдката на Пирин”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие и Държавния бюджет, общината ще участва в три международни изложения – в Полша, Великобритания и Германия.

Засилено присъствие се предвижда и в още пет международни борси, организирани в Румъния, Гърция, Турция, Сърбия и Македония, както и в Русия и Израел. На „Ваканция и СПА Експо” в София общината ще участва със собствен щанд и ще представи условията за СПА и уелнес туризъм, както и фолклорното богатство на региона.

Масираната рекламна кампания на курортната община, като туристическа дестинация, е свързана с промяната на туристопотока. Добрите условия за зимни спортове, богатият културен афиш, алтернативният туризъм, историческите маршрути и новите атракции, са все предимства, с които община Банско излиза на световния туристически пазар, коментират от градската управа.

 

Източник: Tourist Media

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s