България се представя на изложението IFTM Top Resa в Париж

IMG-20130924-01473За десети пореден път България се представя на Международното туристическо изложение International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2014, което се провежда от 23 до 26 септември в Париж, съобщават от пресцентъра на Министерство на икономиката и енергетиката.

Top Resa Париж е сред най-големите туристически борси с насоченост към професионалисти от Западна Европа. Изложението предлага най-висока класа туристически продукти. Освен дестинации тук се представят авиокомпании, луксозни хотели, голф клубове, СПА центрове и др.

Рекламният щанд на България е на площ близо 62 кв.м. В него заедно с Минис

терството на икономиката и енергетиката участват 8 туристически компании и една община. Сомелиер ще демонстрира на френски език качествата на българските вина, на щанда ще има и кукер аниматор. Очаква се интересът от страна на туроператорите да бъде насочен към различни видове услуги – морски, културен, приключенски, винен, гурме, city breaks, балнео-, СПА, уелнес туризъм.

В рамките на изложението ще се проведе и презентацията на страната на тема „България – древна и автентична“. Основен акцент в нея ще бъде тракийското наследство по нашите земи и предстоящата изложба в Лувъра през април-май 2015 г., посветена на тази тема.
 

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s