Намаляват броя на спасителите на южния плаж в Слънчев бряг

BIG_Sunny Beach_136267401561781Броят на спасители на южния плаж в курорта „Слънчев бряг” ще бъде поетапно намаляван през целия септември. До 15 септември за водното спасяване на плажа ще се грижат 12 спасители, а след това броят им ще бъде намален на 6, което означава, че по ивицата ще функционират три спасителни поста, съобщава концесионерът на плажа.

Водното спасяване и медицинско обслужване на „Какао бийч” остава до края на септември. „На брега вече е по-спокойно. До 30 септември обаче ще имаме спасители, тъй като до това време все още има туристи, а при хубава метеорологична прогноза през уикендите плажът отново се пълни”, каза управителят на ивицата Кирил Спасов. Той съобщи, че до края на месеца на работа остават и охранителите, които от началото на летния сезон следят стриктно за кражби на Южния плаж.

На 5 и 6 септември официално ще бъде закрит музикалният сезон на южния плаж – на 5 септември ще бъде представен спектакълът “The Land of Pleasure”, а “Moulin Rouge-Cabaret” ще е гвоздеят на програмата на 6 септември.

 

Източник: Tourist Media

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s