Кои са най-търсените плажни забавления на Слънчев бряг?

„Луда акула”, стинг грей, парасейлинг, банан, джетове, „летяща риба” са морските атракции, които забавляват туристите на южния плаж в „Слънчев бряг” това лято. Услугите са на цени, непроменени от няколко лета насам, а за групи се правят промоционални отстъпки. Интерес към морските аткракциони има и от малки, и големи.

Атракцията хит по морето за нашенци и чужденци и това лято е парасейлингът. Вълнуващият полет с парашут от моторна лодка струва 60 лева. Когато „летящите“ са двама, се прави 20 процентна отстъпка, за трима цената е с 30 лева надолу. Парашутът излита, теглен от моторница, а разходката из висините продължава 12 минути. На морския съд има и фотограф, който може да заснеме полета на туриста.

Туристите могат да се поглезят и с разходка с мощен джет. На тях е предоставена възможността да избират времето и цената за разходка, както и скоростта, с която да управляват мотора. Цените за 15- и 20-минутните обиколки са непроменени от миналата година. Ако туристът иска да удължи още минутите си за забавление, се правят отстъпки.

Бананът привлича като магнит летовниците и остава едно от най-търсените екстремни преживявания на плажа. На надуваемия аткракцион могат да се возят едновременно максимум 8 души. Цените са 15 лева на човек за десетминутна обиколка.

На водната „летяща риба” туристите се качват срещу 20 лева. Тя може да събере компания от трима души. Приключението продължава 15 минути, а за това време морското чудо прави няколко „излитания” и „приземявания”. Преди старта всички получават инструкции, а скоростта с която се движи съоръжението, е 20 мили в час.

Такава е цената и за търсачите на силни усещания, които искат да яхнат „лудата акула” и надуваемия спринг грей. Те също са на мода това лято. Единственото изискване е туристът да няма страх от бързите скорости. Тръпката продължава 10 минути. Спасителните жилетки за всички атракциони са задължителни.

 

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s