Московчанка получи 200-хилядната виза за България

Московчанката Олга Антипова стана притежателката на двестахилядната виза за България от началото на годината, съобщи днес българското посолство в Русия, цитирано от ИТАР-ТАСС.
Заедно с визата тя получи ваучер за престой с двете й деца в 4-звезден хотел, разположен в парковата зона на първа линия на курорта Албена.
Притежателката на 200 000-ата виза ще може да се възползва от безплатен курс козметична терапия в местния медицински център. Руската туристка ще може да ползва ВИП-трансфер и безплатна екскурзия до Балчик.
През тази година руските граждани проявяват повишен интерес към курортите в българия. Доказателство за това е фактът, че 200 000-ата виза бе издадена само месец след 100 000-ата.

Издаването на 200-хилядната виза закъсня с 12 дни, коментира официалното издание на туризма в Русия Рата нюз. Според него миналата година тази цифра е достигната още през юни, а това е показател, че и записванията за България бележат известен спад, както, впрочем, и всички останали дестинации на руския пазар, посочва изданието.

 

Източник: Thexperts

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s