Кемпински подкрепя млади таланти

Програмата «Млади таланти:» на международната верига за луксозни хотели Кемпински ще отпразнува своя пети рожден ден с дълъг уикенд, изпълнен с разнообразни събития, в Берлин от 20 до 23 юни. Събитието се организира със съдействието на берлинския Колеж Бард, под ръководството на известния диригент и музикален педагог Леон Ботщайн.

Инициативата „Млади таланти” отразява ценностите на веригата Кемпински, а именно уникалност, родена от европейската традиция за качество и обслужване. Насърчавайки артистични младежи, компанията не само дава безценен опит, но и стимулира международното разбирателство и сътрудничество.

Всяка година за участие в инициативата биват избрани двама музиканти и двама художници, номинирани от водещи фигури в сферата на изкуствата. До този момент участие в нея са взели 21 таланти от Русия, Пакистан, Беларус, Китай и др.

Основната част на програмата на събитието в Берлин включва дискусия, в която участие ще вземат водещи фигури в сферата на бизнеса и изкуствата като Джуд Кели; артистичния директор на Саутбанк Център в Лондон, Томас Хес; бившия член на Изпълнителния съвет на Бертелсман, Сузане Харф; от Залцбургския фестивал и д-р Херман Парцингер, председател на Фондацията за културно наследство на Прусия.

Дискусията ще се фокусира върху значимостта на междукултурното образование и начините, по които то ще промени културните структури в бъдеще, подпомагането на млади таланти от бизнеса и значимостта на подкрепата за изкуството като цяло. Събитието ще се състои в емблематичния Хотел Адлон Кемпински пред повече от 200 културни, медийни, бизнес и индустриални лидери.

 

Източник: Tourist Media

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s