Заповядайте на лятна случка „Карандила“ на 27- 29 юни

lyatВтори фестивал „Лятна Случка“ организира младото и активно Сдружение от град Сливен „Блян за романтика, цветя и космос“. За разлика от миналата година сега събитието е доста по-грандиозно по мащаб, провежда се на Карандила и е цели два дни и половина. На него са поканени участници и изпълнители от цялата страна, които в рамките на фестивала ще изложат свои продукти, ще разкажат за своята работа, ще ръководят различни дейности, в които ще може да се включи всеки, който пожелае, ще правят презентации, свирят на сцена и т.н. Идеята на събитието е насочена към съвременните форми на изкуството и начините за доближаване до природата, като се съчетават традиционното и новото в търсене на алтернативни методи за развлечение и спорт, начини на общуване и намиране на себе си и заобикалящия свят. То ще следи тенденциите и проблемите в областите, които смятаме, че се нуждаят от преоткриване, а самото общество все повече има интерес към тях: екология, спорт, занаяти, здравословен начин на живот, свободно време, изкуство.
Read More През двата дни и половина ще се стремим да намерим допирните точки между понятията съвременно/технологично/прогресивно от една страна и естествено/традиционно/природно от друга. С множество дейности, които ще се проведат от 27-29 юни искаме да покажем, че в една правилна еволюция тези понятия трябва да вървят ръка за ръка. Надяваме се „Лятна случка“ да стане традиция и възможност за района на Сливен и Карандила, от която всеки желаещ ще се възползва, за да открие и последва нови социални и творчески хоризонти.
Концепцията ни за изложеното дотук ще бъде представена под формата на различни работилници, изложения, презентации, практики, артистични пърформанси, срещи, предизвикателства, музика и танци, игри, цвят, настроение, огън.
Онлайн резервационната система и туроператор на Сливенска област VisitSliven.com подкрепя и подпомага фестивала. Собственикът на туроператора ще бъде един от лекторите в деня на откриването 27 Юни /петък/.

Повече информация за участниците и събитието може да намарите на http://www.liatnasluchka.eu .

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s