Хотел в Албена стана член на международната организация за голф туризъм IAGTO

Петзвездният хотел “Фламинго Гранд” на ваканционно селище “Албена” стана член на Международната асоциация на голф туроператорите IAGTO, съобщават от пресцентъра на черноморския курорт.

IAGTO реализира 85 % от пакетите за голф почивки по света. Освен 500 туроператора, в организацията членуват 1500 голф курорти, клубове, туристически бордове, хотели, медии и авиокомпании от близо 100 страни. Сред партньорите са 13 авиопревозвачи, сред които са японските авиолинии, португалски, турски, арабски, южноафрикански, южноамерикански и др. авиокомпании.

Представители на ваканционно селище “Албена” участваха на Световното изложение по голф туризъм през 2011 г., когато България бе обявена за „Неоткрита голф дестинация на света ” за 2012 г. Хотел “Фламинго Гранд” е посещаван от голф туроператори, генерални мениджъри и собственици на голф клубове и курорти и от президента на Международната асоциация на пишещите за голф туризъм Юси Яконкари.

Членството на хотел “Фламинго Гранд” в съществуващата от 1997 г. световна голф туристическа организация IAGTO е признание за качеството на предлаганите туристически продукти във ваканционно селище “Албена” в навечерието на Световния шампионат по голф „Волво”, който ще се проведе на голф игрище „Тракийски скали”.

Източник: Турист Медиа

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s