Уникален аквапарк отваря врати в Албена

От началото на месец юли в курортен комплекс „Албена” ще заработи уникален за България аквапарк, съобщава Йовка Страшилова, заместник-директор „Продажби“ в „Албена“ АД, цитирана от Дарик.

Първият етап от аквапарка ще бъде финализиран това лято. Той ще предлага при завършването си над 600 метра различни видове пързалки, а също така и мини-аквапарк за децата.

Друго нововъведение от летния сезон ще бъде безплатния достъп до интернет. На територията на курорта от 140 хектара ще има безплатен интернет за гостите, не само в хотелите и ресторантите, но и на плажа, по алеите, а обхватът ще стига до 50 метра навътре в морето.Тази година курортен комплекс „Албена” празнува своя 45-годишен юбилей. По този повод в черноморския курорт ще бъдат организирани редица празненства. Културната програма на „Албена“ по годишнината ще съпровожда целия сезон. Фолклор, духови оркестри, мажоретни състави, вариатетни шоу програми и прожекции на филми са само част от атракциите, които курортният комплекс е подготвил за тази година.

източник: турист медия

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s