Хотелите във Варна са с най-добра репутация според потребители

ОбщинатаИталианският град Соренто е начело на тазгодишната класация на дестинациите с най-високо оценените хотели изготвена от най-голямата търсачка за хотели в света trivago.bg.

На второ място се нарежда миналогодишният фаворит Дрезден, а на трето – полският Гданск. Полша е представена от цели три дестинации в челната десетка, като Краков и Варшава заемат съответно шесто и девето място.

В топ десет попадат също така хърватските дестинации Дубровник и Сплит, както и унгарската столица Будапеща. Екзотичният Сием Риеп в Камбоджа, в близост до който е разположен един от най-забележителните храмови комплекси в света – Ангкор Ват, се нарежда на пето място. Единствената американска дестинация попаднала в топ десет на класацията е Чикаго.

Сред 100-те дестинации на най-високо оценени хотели, Съедините Щати са представени от цели 16 дестинации. Втората държава с най-много дестинации сред топ 100 е Италия. Германия и Испания също са едни от страните с най-много представители в класацията съответно с по 7 и 6 места.

В българския топ 10 на дестинациите с най-високо оценените хотели, тазгодишната класация се оглавява от град Варна, измествайки на второ място миналогодишния фаворит – Велико Търново. Само една зимна дестинация се нарежда сред челната десетка и това е Банско на трето място.

София запазва миналогодишната позиция номер четири, а Пловдив и Несебър се нареждат съответно на пето и шесто място. Класацията на българските дестинации с най-положителните потребителски отзиви е допълнена от черноморските курорти Слънчев Бряг, Златни Пясъци, Албена и Св. Св. Константин и Елена.

Източник: touristmedia.info

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s