Международното изложение Ваканция & СПА Експо започва на 13 февруари

60f91ca5fc469a9cdbdcdce88ed7f62e31-то издание на международната туристическа борса „Ваканция & СПА Експо” ще се проведе от 13 до 15 февруари в Интер Експо Център – София. Събитието се провежда под патронажа на Министерство на икономиката и енергетиката, в партньорство с БХРА, БАТА, AБТTA, БТК, Софийски туристически район, Съвет по туризъм – София и Столична община. Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО.

В борсата участие ще вземат над 250 фирми и организации от България и от 22 страни от цял свят. Интернационалното присъствие включва фирми от Гърция, Турция, Сърбия, Румъния, БЮР Македония, Хърватия, Италия, Испания, Тунис, Тайланд, Холандия, Индия, Германия, Куба, Kонго, Кувейт, Дубай, Руска федерация, Узбекистан. Сред изложителите са и посолствата на Република Индонезия и на ЮАР в България, Катарски авиолинии.

За първи път във „Ваканция & СПА Експо” се включва Национален туристически офис от Китай с представителство в Цюрих, промотиращо страната си в България, Румъния, Унгария и Швейцария. Своя дебют прави и Алтайски регион – Западен Сибир в Русия. Повишен интерес за посещение на изложението проявяват представители от Израел, Малдиви, Азърбайджан.

С най-голям национален щанд ще се представи Министерството на икономиката и енергетиката – България. На 150 кв.м площ ще се представят 25 браншови туристически организации, регионални туристически асоциации, съюзи на хотелиери и ресторантьори, туристически дружества, музеи и др.

Тази година над 30 общини се представят на борсата по европейски програми. Сред тях с интересни теми са: „Античното наследство на Тракия“, „Долината на розите и тракийските царе“, „Източният свят на Родопа планина“, „Непознатото Средногорие“, „Долината на Струма“, „Новото тракийско злато“, „Враца – врата към древността“, „Уикенд Северозапада“, „Туристически район Рила“ и др.

Източник: touristmedia.info

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s