4-звездните хотели са най-популярни за бизнес пътувания

31183cacb200a4593b6aa97bce959be8Международен портал за резервации  публикува резултатите от изследване на резервациите в своя сегмент от 2 до 4 звезди (включително 4,5 звезди) на своите бизнес клиенти за 2013 г. и определи най-често резервираните бизнес хотели в България и по света.

Според данните от изследването пътуващите служебно лица предпочитат предимно 4-звездните хотели. Важни критерии при резервирането са съотношението цена-услуга, допълнителните предложения и местоположението.

Ралф Приймер, който като председател на управителния съвет отговаря и за продажбите Международен портал за резервации обяснява: „Рецензиите на гостите на нашата уеб страница показват, че всички хотели получават висока оценка и ниво на препоръка в повечето случаи над 95 %.“.

Най-резервираният хотел в България за бизнес пътувания през 2013 г. е Metropolitan Hotel Sofia. Следват го Hotel Downtown, Novotel Sofia, Best Western Premier Thracia Hotel и Park Inn by Radisson Sofia. Трябва да се отбележи, че всички хотели в топ 5 за България се намират в София и са с 4 звезди.

Първите три хотела, предпочитани от пътуващите служебно в световен мащаб са Melia Berlin (4,5*) в столицата на Германия , Mercure Graz City (4*) в Грац, Австрия и Shanghai Marriott Hotel Cangfeng Park (4*) в Шанхай, Китай.

Източник: touristmedia.info

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s