4-звездните хотели са най-популярни за бизнес пътувания

31183cacb200a4593b6aa97bce959be8Международен портал за резервации  публикува резултатите от изследване на резервациите в своя сегмент от 2 до 4 звезди (включително 4,5 звезди) на своите бизнес клиенти за 2013 г. и определи най-често резервираните бизнес хотели в България и по света.

Според данните от изследването пътуващите служебно лица предпочитат предимно 4-звездните хотели. Важни критерии при резервирането са съотношението цена-услуга, допълнителните предложения и местоположението.

Ралф Приймер, който като председател на управителния съвет отговаря и за продажбите Международен портал за резервации обяснява: „Рецензиите на гостите на нашата уеб страница показват, че всички хотели получават висока оценка и ниво на препоръка в повечето случаи над 95 %.“.

Най-резервираният хотел в България за бизнес пътувания през 2013 г. е Metropolitan Hotel Sofia. Следват го Hotel Downtown, Novotel Sofia, Best Western Premier Thracia Hotel и Park Inn by Radisson Sofia. Трябва да се отбележи, че всички хотели в топ 5 за България се намират в София и са с 4 звезди.

Първите три хотела, предпочитани от пътуващите служебно в световен мащаб са Melia Berlin (4,5*) в столицата на Германия , Mercure Graz City (4*) в Грац, Австрия и Shanghai Marriott Hotel Cangfeng Park (4*) в Шанхай, Китай.

Източник: touristmedia.info

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s