Общините Хасково, Димитровград и Стамболово взеха участие в престижни туристически борси

fea739f466a85973ffd4eeb26c4e5868Културните и исторически забележителности на Хасково, Димитровград и Стамболово бяха представени през месец януари 2014 г. на международни туристически борси, изложения и панаири в четири европейски държави в рамките на проект „Развитие на регионален туристически продукт: Хасково – Димитровград – Стамболово”.

В периода 14 – 19.01.2014 г. чрез изработените по проекта туристически пакети, брошури, атласи и дипляни на щанда на България в рамките на борса Vakantie в Утрехт, Холандия, бе рекламиран туристическият продукт за трите общини. На борса CMT в Щутгарт, Германия между 11 и 19 януари тази година на щанда на нашата държава бе рекламиран регионалният туристически продукт. Между 16 и 19 януари 2014 г. Общините Хасково, Димитровград и Стамболово участваха и на специализираното изложение за туризъм в град Хелзинки, Финландия – MATKA. В края на месеца 22 – 26.01.2014 г. трите общини бяха представени и на престижното изложение FITUR в Мадрид, Испания.

През месец февруари предстоят още осем участия в различни туристически изложения, чрез които да се рекламира развитието на регионалния туристически продукт.

Проект „Развитие на регионален туристически продукт: Хасково – Димитровград – Стамболово”, финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 стартира на 16.10.2012 г. Бенефициент по проекта е Община Хасково с партньори общините Димитровград и Стамболово.

Източник: touristmedia.info

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s