Във Видин се провежда фотоизложба Туризъм 2013

cd18e996abf1e297c3f182424208b0b0Във Видин за втори път се провежда международната фотоизложба „Туризъм 2013”, която може да бъде видяна в залите на художествена галерия „Никола Петров” в града, съобщава БТА. Организатори на изложбата са „Фото клуб Видин“ , „Фотоклуб 202-Зайчар“ и Центърът за култура – Зайчар, Сърбия.

За участие във фотоконкурса са приети 6285 фотографии на 460 автори от 52 страни. От тях международно жури награди 64 творби със златни и сребърни медали на FIAP – Световната фотографска организация, Photo Association of Serbia – Сръбската фотографска асоциация, PSA – Американската фотографска асоциация, UIP – Международната фотографска организация и Българската академия за фотография.

Снимките са отличени в четири категории за цветна и черно-бяла фотография: Свободна, Пътуване, Природа и Туризъм. Международната изложба с наградените творби се открива в четири града едновременно – във Видин и в сръбските Алексинац, Княжевац и Зайчар. Отличените фотографии са издадени в специален луксозен каталог.

Източник: touristmedia.info

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s