Млад предприемач от Сливен е лектор на Световното туристическо изложение в Лондон

Hristo Yanev

Hristo Yanev

Христо Янев бе избран от комисията по семинарната програма на Световното туристическо изложение в Лондон (World Travel Market 04-07 Ноември 2013г.) да изнесе 10 минутна лекция на тема „България като дестинация“ пред десетки хиляди изложители и посетители на второто по големина туристическо изложение в света. Това е огромна чест и уважение, което той и управляваният от него туроператор приемат и ще вложат всички сили в предоставената възможност. Дата и часът са уточнени от комисията. Христо Янев ще излезе пред аудиторията на 6 Ноември (сряда) от 14:00 местно време.

Интересно е да се отбележи, че никога досега не е имало българин лектор с изключение на министрите от различните правителства, които са давали пресконференции само за тесен кръг от журналисти. Това е прецедент за България. Нека пожелаем успех и добро представяне на страната ни пред една от най-многобройните професионални публики в света.Друг интересен факт е, че управляваният от него туроператор е единственият от България официално включен и подкрепящ Световният ден на устойчивия туризъм, който ще се проведе на 6-ми Ноември по време на туристическото изложение в Лондон. Това показва, че туроператора се счита за сериозен конкурент в областта на устойчивия и отговорен туризъм в България и по света. Туроператорът ще има специална награда по време на изложението – уникална атракция показваща устойчив и отговорен туризъм, която щя бъде спечелена по време на изложението.

Припомняме, че към настоящия момент г-н Христо Янев е собственик на туроператор „ВИП-Сливен“ ООД с порталите www.VisitSliven.com, www.VisitBulgariaOn.com и www.BestBulgariaDeals.com , член на управителния съвет на Българската Асоциация за Алтернативен Туризъм /БААТ/ и гост лектор по „Маркетинг на дестинации“ във Висше Учелище Международен Колеж /ВУМК/ в Добрич и Варна и University of Birmingham в Бирмингам, Великобритания.

източник: VisitSliven.com и VisitBulgariaOn.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s