Христо Янев с интервю в чуждо списание

Христо Янев

Собственика на „ВИП-Сливен“ ООД Христо Янев бе поканен за интервю в английското списание First Class, което се разпространява безплатно на територията на Великобритания. През изминалата седмица журналист от списанието пътува до България за да се срещне с г-н Янев и да вземе нужното интервю. По време на престоя му, той бе разведен по забележителностите в Сливенска област, като остана очарован и каза, че ще се върне отново за да направи статия и за България.

Усилията, които бившия студент-магистър от University College Birmingham (Бирмингам, Великобритания) полага за разработване на бизнеса в България се следят от обществеността на Острова, където Христо Янев е много добре познат в туристическия бранш. Полето за изява, което First class предоставя на собственика на туроператора е огромно, впредвид разпространението на списанието по всички видове канали.
Във First class Христо Янев ще излезе със собствен профил създаден от английския журналист в който се описва целият път от идеята до създаването на туроператора на българска територия, както и множеството трудности и тяхното преодоляване. Също така ще бъдат представени всички дейности на „ВИП-Сливен“ ООД, като специално внимание е отредено на продуктите, които се разпространяват през двата сайта на туроператора – www.VisitSliven.com и www.VisitBulgariaOn.com .

2 thoughts on “Христо Янев с интервю в чуждо списание

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s